onsdag 25 mars 2009

Grattis Camino!


Caroline Petersson, en av livsstilsmagasinet Caminos grundare, mottog under Naturskyddsföreningens årsmöte på lördagen 2009 års Kaprifolpris. Motiveringen löd:


"Naturskyddsföreningen i Göteborg tilldelar Kaprifolpriset för 2009 till grundarna av tidskriften Camino: Johanna Stål, Tobias Jansson och Caroline Petersson.De tre får priset för att ha tillfört miljödebatten en ny, modern och oberoende röst. Genom Camino lyfter Johanna, Tobias och Caroline gröna livsstilsfrågor utan att det blir närsynt och förenar på ett föredömligt sätt kommersiella och idealistiska drivkrafter. De har höjt miljöfrågornas status och stimulerat nya målgrupper till ett ökat intresse för hållbar livsstil."
Camino är Sveriges första och bredaste magasin för en hållbar livsstil. Camino lanserades i april 2007 och snart kommer nr 10. Chefredaktör Johanna Stål blev i februari utnämnd till en av Sveriges 49 miljömäktigaste personer, av tidningen Miljöaktuellt. Inte nog med det, hon är, med sina 29 år, dessutom den yngsta på listan.
Camino ges ut av den ekonomiska föreningen getaware som består av tidningens fyra medarbetare. Redaktionen består av chefredaktör Johanna Stål, AD Tobias Jansson, marknadsansvarig Caroline Petersson och webbredaktör Ingemar Gustafsson.
Du har väl inte missat att jag även bloggar för Camino? Följ mig och de andra bloggarna här.

1 kommentar:

  1. Trevligt! Jag har precis tecknat en prenumeration :)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin