tisdag 24 mars 2009

Att tänka på miljön är inte en trend utan en livsstil


EkoLifestyle guidar dig bland alla kända och utmärkta produkter och tjänster som har en samlad omtanke om människa och miljö. Produkter och tjänster som spänner över såväl vardag som fritid med allt från sport och träning till fest och glamour.
EkoLifestyle är en webbsida med samlad information och inspiration för en miljövänlig och hållbar livsstil! På EkoLifestyle hittar du tips och nyheter kring ekologiska kvalitetsprodukter och tjänster inom områden som inredning, teknik, upplevelser, hälsa och trädgård.

EkoLifestyle startades av Camilla Davidsson hösten 2008 som en reaktion på att det inte fanns någon bra samlad plats för information kring tips på bra produkter och tjänster för en hållbar livsstil. EkoLifestyle följer årets olika perioder och presenterar information och tips om produkter och tjänster som är aktuella för till exempel årstiden. Just nu kan man läsa om ekologiska fröer och titta på lite inspirationsbilder från Stockholm Furniture Fair 2009. Det finnes en tipslista med blandade tips från EkoLifestyle och från läsare .t ex att man kan återanvända en gammal mössa som tevärmare - smart!

1 kommentar:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin