fredag 27 november 2009

Tema jul: julklappstips från Unicef!


Välj en julklapp som ger mer! I Unicefs webshop hittar du massor av fina julklappstips, exempelvis bilmodellerna som jag tipsat om tidigare, brickor till barnens mellanmål (se ovan), fina koppar och stilrena ljusstakar (Barbro i rött nedan). Minst 32 % av försäljningspriset i webbshopen går vidare till Unicefs verksamhet för utsatta barn (på vissa produkter är det mer).Det finns även möjlighet att skicka en julklapp till någon annan via Uncefs webbutik. Det är bara att fylla i en annan leveransadress för sitt paket och vill man få sin present inslagen i vackert omslagspapper kostar det 30 kr extra. Tänk bara på att vara ute i god tid så att din julklapp säkert kommer fram till jul.

4 kommentarer:

  1. Fint har Unicef varje jul. Apoteket hart också en del vettigt, ätbara saker också.

    SvaraRadera
  2. Hej! En kul idé med anti-köp-julklappar (funkar bäst på julafton utan småbarn) är att alla slår in något hemifrån, kan vara fina saker man ej använder eller fula, roliga saker. Lägg alla paketen i en säck. Dela ut lotter med nummer till alla personer. Sedan får nr 1 ta välja ett paket och öppna det. Nr 2 får antingen ta nr 1:s present eller välja ett nytt paket. Om nr 2 väljer Nr 1:s present så får nr 1 ta igen. När en present valts tre gånger så går den ej att välja igen utan blir kvar hos den lycklige! Riktigt roligt om man är ganska många. Gör man det till en tradition så kan vissa fåniga saker dyka upp varje år!

    SvaraRadera
  3. Det är behjärtansvärt att de skänker pengar till goda saker. Men produkterna har, vad jag kan se, inget miljötänk, och då gå de bort totalt i min julklappslista iallafall.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin