söndag 22 november 2009

10 saker 141-150

nov4 001

Rejäl rensning i klädkammaren den här gången. Mycket är kläder som jag fått eller köpt på loppis och som jag nu lämnar vidare. Exempelvis den rödrutiga skjortan som jag aldrig provade innan jag köpte den till Storebrors cowboykalas. Jag har haft den några gånger men gillar inte riktigt hur den sitter. Av de övriga kläderna är en del för stort, en del för litet och en del är redan omfärgat minst 1 gång och åker nu i soptunnan. Sen är det en trasig dong som åker till elskjulet på tippen, en tvål som luktar alldeles för starkt, en leksak jag vann en gång men som inte lämpar sig för barn under 6 år och lite böcker som åker till Bookmooch och bytesvagnen på jobbet. Den sistnämnda börjar bli ganska full snart så jag planerar att köra lite Bookcrossing med dubletterna.

Inspirerad av David med bloggarna med bloggarna Simple Organized Life & the Good Human har jag hängt på "the 10 things challenge".

3 kommentarer:

 1. Du ligger i framkant! Blev lite besviken när jag tittade in hos David och förstod att han slutade rensa efter 10 veckor. Hoppas du också satsar på många sköna veckor av rensning än!? Tusen tack för boken som kom ögonabums - bra läsning i regnrusket! Hälsningar Mimmi

  SvaraRadera
 2. Hej Anki,

  Inspirerad av dig har jag nu valt att göra mig av med 10 saker i veckan fram tills jag blir pappa.

  Du kan läsa om det här:

  http://ielftetimmen.blogspot.com/2010/01/ut-med-det-gamla.html

  SvaraRadera
 3. Kul Stephan, jag får se till att komma igång med mina 10 saker igen.

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin