fredag 10 oktober 2008

Vardagen är viktigast

frukost

Bild: "Frukost" tagen av Wsobchak


Fredrik Warberg från Tidsverkstaden har varit i Karlskoga och inspirerat. Det var Miljöpartiet som hade bjudit in till dialog och diskussion på Karlskoga folkhögskola.
Vardagen är viktigast är ett av Fredriks viktigaste budskap och jag är beredd att hålla med. Hellre en bra vardag än att leva för semestern.
Vill du lyssna på Fredrik Warberg kan du se var de kommande öppna föreläsningarna kommer att vara, här. I oktober besöker han bland annat Bromma, Halmstad och Falkenberg. Fredrik Warbergs och Jörgen Larssons bok; Rik på riktigt - en värdefull vardag är möjlig är också värd att läsa om du inte redan har gjort det.

Vardagsmotion
På jobbet har vi börjat med en stegtävling för att sätta fokus på vardagsmotionen. Att ta trapporna istället för hissen och att hoppa av en hållplats för tidigt ger mer steg än man kan tro. Utmaningen blir nu att inte slå av på takten i helgen utan röra på sig minst lika mycket som vanligt.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. På jobbet är vi med i korpens stegtävling med några lag. Jädrans vad det gås! Det är promenader före jobbet, på lunchen och på kvällarna. Hoppas en del av vanorna består efter tävlingens slut bara... Och just det, läs boken Anki skriver om!

  SvaraRadera
 2. Visst är det tokigt att tjata och längta så mycket efter semestern hela tiden, och blir det dåligt väder, blir det katastrof... Eller planera göra allt, när man är pensionerad.

  SvaraRadera
 3. Jag värjer mig varje gång jag blir tillfrågad om stegräknare. Jag vill inte ha en pryl till att hålla koll på och prestera efter. Vi tjejer är så bra att piska oss olika bedrifter och vara så nyttiga och duktiga.
  En helt vanlig vardag som man är nöjd med - det tror jag är viktigast!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin