fredag 3 oktober 2008

Fredagsfilm: Städa städa varje fredagJag har inte sett "Förtrollad" själv men här är ett klipp ur filmen som kan inspirera om man vill få fredagsfint därhemma. Vill man använda sig av lite mer konventionella städmetoder rekommenderar jag ett besök hos Grumme eller Gryaab för lite tips på hur du kan städa utan att smutsa ner.

5 kommentarer:

 1. Förtrollad är en mysig film. Torsdag är väl den stora (?) städdagen, så man får en ledig helg, ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag råkade på artikeln om dig på Aftobladets hemsida. Och wow vad uppmuntrad jag blev! Superbra att verkligen leva ut den här tanken, i en motkultur mot allt slit och släng. Tack för att du bryr dig om dig, din omgivning och miljön - och står för det! Skitbra! Jag själv handlar väldigt sällan kläder, men är tyvärr rätt medelmåttig (=dålig!) på alla småinköp - typ "en latte på stan". Det finns alltid rum för förbättring! Min viktigaste insikt i allt detta är nog att vara mer tacksam och förnöjsam och att acceptera mig själv som jag är. Jag har skrivit lite om det här i min blogg också (den är inte särskilt aktiv just nu...men ändå.) Tack och hej!

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå läst artikeln om ditt shoppingstopp på Aftonbladet och vill säga att jag beundrar dig eftersom du kan gå emot strömmen, känns som nästan alla mer eller mindre är beroende av "nya saker" hela tiden, och synd är det, man borde kanske spara dem pengarna till mer vettiga saker, som att faktiskt ge till dem som behöver!

  SvaraRadera
 4. Hej storasyster , lillebror Eric här :) Som vanligt så kollar jag på aftonbladet varje dag och jag blev så glad när jag såg din artikel och då såg jag också länken till din blogg så jag tänkte att jag spara den i favoriter på datan , men iaf hoppas att hela familjen mår bra och att du också mår bra , du kan ju höra av dig om du kmr upp till stockholm. De är så kul att du har fått så mycket uppmärksamhet för ditt köpstopp och min mormor har sparat nästan varenda artikel i GP och tagit med dom när hon har åkit upp till stockholm så vi har sett jätte många artiklar i många olika tidningar. Ha de så bra så länge så hörs vi

  Kram från Stora Lillerbror Eric

  SvaraRadera
 5. hej anki! vad kul att du skrivit en bok! jag och min kille provar på att leva på 100kr/dag denna månaden,det ska räcka till mat och allt annat.
  följ gärna oss via våran blogg:
  http://middag.blogdog.se

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin