söndag 31 januari 2010

5 x 10 saker

Mitt 10 saker projekt (läs mer om bakgrunden här) låg nere under december då jag hade fullt upp med annat men nu i januari har jag tagit tag i att rensa igen. Det blev faktiskt 5 X 10 saker+

rensa 008

Jag fyndade nya bokhyllor på Blocket och bestämde mig för att rensa lite bland alla tidningar. Det blev en hel del inredningstidningar och andra som åkte ut.

rensa 006

Jag brukar spara tomma glasburkar för att frysa in rester i men det började bli lite fullt i skåpet så jag rensade lätt bort 20 st.

rensa 007

Under det kommande året har jag bestämt mig för att arbeta mig igenom min bokhylla, läsa en del av alla olästa böcker och göra mig av med sådana som jag inte längre har lust att läsa. När jag pluggade var stammis på stans alla antikvariat men eftersom mina intressen har förändrats över åren så känns en hel del av fynden inte lika intressanta längre.

Hur går det för dig? Blir det något rensat i röran?

2 kommentarer:

  1. Nyligen läste jag Karon Kingstons Rensa i röran med feng shui. Jättebra och lättläst. Inspirerad av boken rensade jag bla nattduksbordet, min garderob och badrumsskåpen.
    Idag tog jag ett stort lass till återvinningsstationen.

    //jennie

    SvaraRadera
  2. Aha, tänkte väl att vi inte skulle tappa dig på vägen. Jag har rensat på och är nu inne på vecka 24 - och "still going strong" många veckor framöver. Det är helt otroligt vad det finns att ta av - hu!

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin