tisdag 13 januari 2009

Green Drinks blir snäppet vassare 2009 – årspremiär torsdag 19 februari

Bild: Darwin Bell


Green Drinks startades under hösten 2008 med minimal marknadsföring och utan så mycket planering. Höstens fyra Green Drinks lockade upp till 30 entusiastiska deltagare. Arrangörerna, Agenda 21 i Väst och O2 Nordic, har fått många uppskattande och inspirerande kommentarer och det har gett dem modet att slipa på konceptet för att göra det ännu vassare. Tredje torsdagen i februari, 19/2, lanseras det nya, förhoppningsvis lite bättre, Green Drinks Göteborg. Mer info kommer senare!

Tanken med Green Drinks är att det ska vara ett informellt och avslappnat sätt att träffa nya och gamla kollegor, vänner och kontakter. Ett tillfälle att prata miljö, energi, affärsutveckling och annat och få idéer och nya perspektiv. Till varje pub bjuder man in någon som har något intressant berätta på 5 – 10 minuter ungefär. Tidiagare har det erbjudits studiebesök hos nyöppnade ekoklädbutiken Icons of Eco på Magasinsgatan 3 och bokpresentationer. Om du har något du vill presentera eller har något tips så hör gärna av dig inför framtida pubar.

Arrangörer är Agenda 21 i Väst – en förening för alla som är intresserade av hållbar utveckling – och O2 Nordic – ett designnätverk för hållbar utveckling. Skicka gärna vidare inbjudan!!!

Green Drinks finns över hela jorden. Vill du veta mer om hur det ser ut på andra ställen kan du kolla här: http://www.greendrinks.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin