torsdag 29 oktober 2009

Nu är det jul igen

Julen kommer tidigt

ICA Maxi har laddat upp med allt som hör julen till...

Åhlens, IKEA, ICA - alla har de tjuvstartat med julstöket. Jag är inte helt positivt inställd det får gärna gå några veckor till innan jag börjar funderar över allt som hör julen till. Förra året bloggade jag om julen redan den 17 oktober även om jag inte drog igång julinläggen förrän den 14 november. Kan du inte bärga dig kan jag tipsa om att Christmas Countdown: Six Weeks to an Organized Christmas liksom the Holiday Grand Plan är i full gång medan two-week Christmas series: Organizing Your Way to a Simple Christmas precis har avslutats... Hannele är inne på Halloween för tillfället men bloggar snart om jul igen.

3 kommentarer:

 1. Hösten är lång och det är kul att ha spökfest, lite maskerad och baka spindel-bullar.
  Det är skönt att handla i lugn och ro, inte stressa och få panik sista julveckan, då är vi hemma och myser och dricker glögg ;)

  SvaraRadera
 2. Hösten är lång och det är kul att ha spökfest, lite maskerad och baka spindel-bullar. Halloween firas alltid den 31 oktober och ska inte blandas ihop med Alla helgons dagen.
  Den ena utesluter ju inte den andra.

  SvaraRadera
 3. Hu, bevare oss väl från det europeiska fenomenet att julen ska börja redan i oktober! Jag var så trött på detta när jag bodde utomlands i många år och jag tycker det är ledsamt att de svenska handlarmna nu hänger på. Hälsningar Mimmi

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin