onsdag 23 januari 2008

Nytt på bloggen

I menyn till vänster hittar du numera enBlogroll och två nya widgets (jag erkänner att jag har en faiblesse för widgets),

Köpstopparbloggroll - en lista med bloggare som har köpstopp
Är det någon blogg du saknar så skriv en kommentar eller skicka ett mail!

Mina boktips
- en amazon.co.uk widget. Egentligen skulle jag föredra en svensk från Bokus eller Adlibris men i brist på detta får det bli Amazon.co.uk.

Bloggar jag läser - en praktisk Feedblitz widget ifall du är intresserad av att se vilka bloggar jag följer. De många bloggarna jag läset handlar företrädesvis om miljö, konsumtion, att vara mamma/förälder, organisering och mode.

Min favoriter just nu:
Confessions of a Pioneer Woman - alltid läsvärd och vackra bilder
Zenhabits - inspirerande läsning
Elins trädgård - inte minst för de goda recepten
Home Ec 101 - hemkunskap på amerikanska
Men jag saknar Bett R World med Klotet 2007... Det var länge sedan hon skrev nu.

Borta
Jag har tagit bort listan på saker som jag vill köpa för att den inte längre känns relevant. Jag har t. ex inte köpt någon New Tree Choklad än trots att jag snart har haft en hel månad på mig. Däremot är jag fortfarande på jakt efter ett par snygga fodrade gummistövlar. Någon som har några tips? Listan med de tre utländska bloggarna försvann också eftersom de ändå finns med i listan längst ner.

4 kommentarer:

 1. jag vikarierade för 2:or idag, 8 åringar, vi paratde något om att köpa kläder och en elev sa att hon sett en kvinna i Rapport, som inte köpt något på ett år. Vem kan de ha varit :)
  Då pratade jag några minuter om allt onödigt vi köper och eleverna började berätta om kläder som cirkulerar, de får av grannar och vänner och ge vidare till andra.

  SvaraRadera
 2. (sportaffärer har väl bra stövlar, kängor?)

  SvaraRadera
 3. Kul att kunna diskutera det i skolan!

  SvaraRadera
 4. Du nämndes i ett kåseri i lokalradion nyss

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin