måndag 15 december 2008

"Utan tillsatser i maten riskerar vi att dö"

I morse på väg till jobbet lyssnade jag på P1 där Marie Louise Danielsson Tham (professor i livsmedelshygien men även känd från Rent hus) fick gå i polemik mot med anledning av sin debattartikel i DN. Det roliga var att både Marie-Louise och Mats-Eric Nilsson var ganska överrens, att mat måste få kosta och man inte skall ha onödiga tillsatser. Som det så ofta är var det journalisten som försökte få igång en debatt för att göra det hela intressant. Och som alla (?) vet är det redigerarna som sätter rubrikerna i tidningen (tack för den kunskapen JR)
Jag hoppas att jag får tillfälle att läsa "Äkta vara" - Mats-Eric Nilssons nya bok snart!

Relaterade inlägg:
Äkta vara
Matmåndag - säsongsguide November
Matmåndag - matuppror
Matmåndag - varför äter vi så dåligt? Bokonsdag - hur du äter bättre och sänker dina matkostnader på kuppen!


1 kommentar:

  1. Intressant. Svårt. Lite gifter hellre än mögel... Hittat glögg med äkta socker, utan dessa konstiga sötningsmedel, i hälsokostaffären. Ekologiska ägg äter vi inte längre, de fodras med massa konstigt, vanliga ägg är bättre.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin