fredag 5 december 2008

Inredningsfredag

Bild: Ikea Hacker

Hitills har jag lyckas hålla mig ifrån "det stora gula och blå möbelvaruhuset" trots att vi behöver fler lampor och lite förvaringsmöbler. Istället har jag fyndat på Freecycle och jag har spanat in lite Ikeamöbler på Blocket som jag kanske skall slå till på. Genom fiffiga Annonskartan kan jag hitta lämpliga möbler i närheten, ibland på släpavstång.
Via bloggen Ikea hacker hittade jag tipset om hur man själv kan göra en fräck spegelmöbel. Den skulle nog inte passa hemma hos oss men det är en intressant ide! Bland kommentarerna hittar du mer detaljerade instruktioner hur man skär spegelglass och annat.

5 kommentarer:

 1. Skickar vidare en award till dig!

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade dig nu!Har för ca 6 mån sed köpt hus och kommit in i den vita trenden där det inte finns något stopp på hur mycket man kan och vill köpa. Har nu börjat fundera över mina nya vanor och vart det ska leda samt att man inte får plats med hur mkt som helst och samvetet för andra som har det sämre. Väldigt tankeväckande blogg.

  SvaraRadera
 3. Hemma hos oss har inte möblerna varit den dyra utgiften, vi började med "arvegods", släktens avlagda saker. Det var skönt att inte vara så nervöst rädd om sakr med fyra småbarn. Sen kunde man bygga på och byta ut i långsam takt.

  SvaraRadera
 4. P.S.
  Fräck spegelmöbler, fint även i ett mörkt hörn.

  SvaraRadera
 5. Annorlunda och fräckt!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin