tisdag 30 september 2008

Andra köpstoppare

Jag har bestämt mig för att sluta hålla koll på andra köpstoppare. För det första börjar de bli så många så att det är svårt att följa alla vilket i och för sig är kul, och för det andra har jag inte tid eller ork för det. Jag lägger hellre den tiden på att skriva bättre blogginlägg eller kollar på livet i Fagervik eller läser sagor för barnen. Är någon intresserad av den dåligt uppdaterade listan över köpstoppare finns den här. Jag skall se om hittar något bra ställe att "lägga" den. Istället kommer jag att tipsa om bloggar när jag stöter på dem.

Några bloggtips!
En ny blogg är Sluthandlat som skrivs av Marie, en bibliotekarie från Skövde.
Marianne bloggar på Nu räcker det för mig och köpstoppar fr.o.m 1/10
Fu Tureson är med i senaste numret av Family Living.

2 kommentarer:

 1. Anki, ta du och lägg din tid på det du tycker känns bäst. Bloggvärlden sväller verkligen och tar en hel del tid om man inte begränsar sig.

  Tack för en trevlig pratstund på bokmässan. Jag fick mig även en pratstund med Mats-Eric Nilsson (hemlige kocken). Han var också =) mycket trevlig att prata med. Jag ser fram emot hans nästa bok "Äkta vara" som skall komma i början av november.

  Sköt om dig och lev väl
  Beatrice

  SvaraRadera
 2. Eftersom jag är ny som bloggare så har jag inte hajat allt med trackbacks och sånt, men det kommer!

  Till dig vill jag säga att jag bara älskar din bok. Jag hastade att köpa den och Voltaires "Peace, Love and Food" innan mitt köpstopp. Fast Renees bok om raw food hade jag säkert kunnat snirkla in under MAT. Om det gagnar köpstoppet så får man allt vara lite listig.

  DIN BOK ÄR EN MYCKET HÄRLIGARE INSPIRATIONSBOK ÄN VAD JAG HADE VÄNTAT MIG. TUSEN TACK FÖR DEN!

  Marianne på "Nu räcker det för mig"

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin