måndag 1 september 2008

Book & Media Swap 13/9

Att byta saker med varandra är en billig och miljömässigt hållbar konsumtion. Två veckor innan årets stora bokhändelse – Bok & biblioteksmässan, arrangerar livsstilsmagasinet Camino en Bok- & Mediebytardag i Göteborg.

Istället för massupptryckta pocketböcker kan du byta till dig en bok med en annorlunda historia. Utöver ett miljömässigt hållbarare val är det även ett billigt och socialt kul sätt att ta del av nya berättelser. Det är också en möjlighet att visa att man inte behöver ha en stor plånbok för att vara miljömedveten.

Lördagen den 13 september öppnar Bok- & Mediebytardagen, i samband med att Caminos kommande Boende- & Boknummer släpps. Här kommer allmänheten att kunna byta böcker och annan media – såsom CD- och LP-skivor, videofilmer och magasin med varandra. Tanken är att inspirera till mer sociala möten där människor utöver att byta saker med varandra även kan utbyta idéer och tankar.

Vad? Bok- och Mediabytardag
När? 13 september kl 11-17
Var? House of Win-Win, Tredje långgatan 13B

3 kommentarer:

  1. Det vore ju bra om man kunde byta pocketböcker OCKSÅ! Jag tycker pocketboken hamnar i topp bland världens bästa uppfinningar :)

    SvaraRadera
  2. du kan byta pocketböcker också... det kommer vara mängder av det.. det har redan ramlat in massor av böcker. /Johanna på Camino

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin