onsdag 17 september 2008

Green drinks & studiebesök på Icons of Eco

Bild: Darwin Bell

Agenda 21 i Väst och O2 Nordic bjuder in till Green Drinks, en informell pubkväll för alla som jobbar med eller är intresserade av miljö- och energifrågor. Temat är alltid miljö med visst fokus på affärsutveckling.

När: Torsdag 18 september, 18.00 och framåt. (Studiebesök på nyöppnade Icons of Eco runt hörnet för den som vill 18 – ca 18.15, läs mer nedan.)
Var: Lokal bar & restaurang. Kyrkogatan 11, Göteborg.

Vi planerar att arrangera Green Drinks tredje torsdagen varje månad framöver (minnesregel: Third Thursday, lätt att komma ihåg, svårare att säga). Tanken är att det ska vara ett informellt och avslappnat sätt att träffa nya och gamla kollegor, vänner och kontakter. Ett tillfälle att prata miljö, energi, affärsutveckling och annat och få idéer och nya perspektiv.

Till varje pub bjuder man in någon som har något intressant berätta på 5 – 10 minuter ungefär. Den här första gången blir det ett kort studiebesök hos nyöppnade ekoklädbutiken Icons of Eco på Magasinsgatan 3. Om du har något du vill presentera eller har något tips så hör gärna av dig inför framtida pubar.

Arrangörer är Agenda 21 i Väst – en förening för alla som är intresserade av hållbar utveckling – och O2 Nordic – ett designnätverk för hållbar utveckling. Skicka gärna vidare inbjudan!!!

Green Drinks finns över hela jorden. Vill du veta mer om hur det ser ut på andra ställen kan du kolla här: http://www.greendrinks.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin