onsdag 24 september 2008

Eftersläpp!

I går firade jag köpstoppsboken med en ordentlig eftersläppsfest (bild dröjer men det finns en bild hos Hannele)! Hannele och Monica var inbjudna och det var riktigt roligt att träffas IRL. De hade med sig trevliga presenter också. Av Hannele fick jag trädgårdsböcker och en husdagbok som kommer väl till pass när jag nu snart blir Hisingsbo. Monica hade med sig en burk närproducerad honung som blir perfekt till tekvällarna senare i höst. Det var kul att ha vänner och bekanta på besök och jag fick även sålt en hel del böcker.

Library Lovers
Jag vill passa på att tacka alla som har bett sina bibliotek att köpa in ett exemplar av boken! Nu finns den t.o.m på riksdagsbiblioteket, inte illa!

2 kommentarer:

  1. Anki, tack för igår, det var verkligen roligt att ses! Hoppas du får det riktigt svettigt med din bok på bokmässan! Ha en go´ helg!

    SvaraRadera
  2. Tack för i går, spännande, mitt livs första releaseparty. Kul att träffa dej i verkliga livet och inte bara genom tv (?)... Kul att du ska flytta till Hisingen, bra beslut. Önskar dej lycka till med boken, jag ska på Bokmässan på fredag, kram.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin