fredag 19 februari 2010

Ränder i retur


Polarn O. Pyret lanserar en unik kollektion med lekfulla ränder! Genom att ta tillvara överblivet material från tidigare kollektioner har de skapat unika plagg med ränder i mängder av färger. Plaggen är tillverkade av överblivna tyger och är en del i vårt arbete med återvunna material. För att skapa lite hype så finnskollektionen endast till försäljning i e-butiken och i begränsad upplaga. P. o P har även en del miljömärkta kläder i ekologisk bomull. De är märkta ECO.
Jag brukar köpa Polarn O. Pyrets ytterkläder till barnen eftersom de tål en hel del slitage och därför kan gå i arv (och har ett högt andrahandsvärde på beganatmarknaden). En vit mössa känns dock inte så praktiskt till lite större barn. För den som föredrar att handla begagnat finns det ofta mycket Pop kläder på Tradera och Blocket.

2 kommentarer:

  1. Vill bara säga att jag läste din bok förra året och gillade den skarpt....även om jag själv aldrig skulle kunna göra något liknande. Men eftersom jag syr väldigt mycket och gillar tanken på att "mina kläder är FÖR barn inte AV barn" så har jag funderat på att testa nåt liknande nån gång. Fast i mer begränsad form som tex att jag bara får SY kläder under ett år och inte köpa nåt. Till mig sjläv då alltså.

    SvaraRadera
  2. Vilken bra slogan "FÖR barn inte AV barn""! Låter som ett kul projekt också!

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin