måndag 15 februari 2010

Köp böcker via Köpstoppsbloggen

manna

Bild: Langenskiolds

Jag har dragit igång en nätbutik i samarbete med Pocket Direkt. Jag tänkte lyfta fram de böcker jag recenserar. Köper du boken genom nätbutiken så får jag ett par kronor i provision. Men det går naturligtvis lika bra att låna boken på biblioteket :-) Första boken ut blir Manna en medveten (som jag recenserade i januari) kokbok, du kan köpa den här.

Så vad tycker ni? Bra eller barockt att Köpstoppsbloggen kränger böcker?

6 kommentarer:

 1. Med tanke på namnet på bloggen är det kanske lite udda, men inte med den inriktning du har på blogginläggen. Namnbyte?

  SvaraRadera
 2. Det är precis som du skriver helt barockt. Inte ens roligt...

  SvaraRadera
 3. Ja, jag rekommenderar ett namnbyte på bloggen i så fall, eftersom du bytt riktning till hållbar konsumtion isätllet för köpstopp nu.

  SvaraRadera
 4. Trevlig Fettisdag! (När barnen små, dukade vi med med bullar, vispgrädde och mandelmassa, barnen fick göra sina semlor själva, alla var nöjda.)

  SvaraRadera
 5. Självklart ska du försöka casha in på ditt goda rykte. Alla andra gör det. Resor och prylar är dyrt. Kanske ska ta namnet "Shoppa-loss-bloggen"?

  SvaraRadera
 6. Äsch, så länge du konsekvent hänvisar till biblioteket också, och är öppen med det ser jag inga etiska problem. Möjligen som Johan skriver en krock med bloggens namn.
  Har du kollat upp pocketdirekts miljöprofil?

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin