lördag 5 september 2009

Lödagsfilm: få in barnen framför TV:n

Via bloggen Becoming minimalist hittade jag den här filmen. Till Storebrors förtvivlan har vi inga TV-spel allas, ingen X-box, PS eller nåt sånt. Jag har funderat lite på om vi skulle skaffa ett Wii men efter att ha sett den här reklamparodin så har jag fått mig en tankeställare. Behöver barnen verkligen mer skärmtid?

2 kommentarer:

  1. Vi har ju ett Wii, som användes flitigt första veckan osh sedan har fått stå och samla damm... En gång i halvåret får jag för mig att köra lite Mario Cart, och slutar efter 20 minuter eftersom jag får ont i axlarna. Och en gång i halvåret får maken för sig att lira lite Guitar hero, men slutar efter 20 minuter för att han är kass på det. Och barnen... de tycker det är skittrist så de vill aldrig spela. Inte heller det grisrosa Nintendo DS som dottern fick i födelsedagspresent av en släkting har använts mer än ca 20 minuter totalt... Så nej, jag rekommenderar inget köp...

    SvaraRadera
  2. Träffande parodi! Har testat Wii Fit hos en kompis och 'tränade' i en hel timme och lyckades bli liite varm till slut. Bortkastade dyra pengar som Istället kan läggas på ett par riktigt bra löparskor eller ett gymkort.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin