måndag 21 juni 2010

Matmåndag: våfflat

bompa's waffles

Bild: suttonhoo

Hur ofta använder du ditt våffeljärn? Våfflor är gott, särskilt matigare sådana, men om jag ska vara ärlig så gör vi nog mer varma mackor än våfflor i vårt våffeljärn. Jag hittade en kul blogg www.waffleizer.com/ där Dan gör att för att besvara frågan "Will it waffle"? Han har testat att köra allt från koreansk mat till cupcakes. Vissa maträtter gör sig bättre än andra i våfflat tillstånd... Varför inte låta dig inspireras och testa själv? Det skulle även kunna vara ett perfekt sommarlovsprojekt för barnen

1 kommentar:

  1. Mums, just nu blir det våfflor med skivade färska jordgubbar. På vintern gärna med fruktsallad, hela året. Och självklart med färska räkor som salt lunch eller förrätt. Vi köper ingen pulver, gör egen deg med mycket ägg i, gärna på fil.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin