tisdag 27 mars 2007

Uppdatering Utmaning v. 13-14

Organic sun flower seeds and lentils from Saltå Kvarn.

Atkinsbantare kan dö i förtid, enligt en artikel i dagens SvD. Att koldioxidbanta verkar helt klart vara mer hälsosamt än att Atkinsdieten om man får tro vad tidningarna skriver.
"Medelålders kvinnor som äter enligt Atkinsmodellen, det vill säga undviker kolhydrater och äter proteinrik mat, riskerar ett förkortat liv."
Själv upptäckte jag idag två paket med sockerärtor ifrån Kenya i skafferiet. Maken skyller på att det stod sockerärtor på handlingslistan och att det var allt han hittade under söndagens veckohandling. Det känns inte bra. Jag får gottgöra i veckan som kommer.

Jag har även varit inne och tittat på Hedenborgs sortiment på webben. Jag är väldigt imponerad av bredden på sortimentet, det finns allt ifrån ekologiska du puy linser och jordärtskockor till diskmedel (Ecover) och Weledas produkter. Villkoren är att man handlar för 800 kr. Man få 5% rabatt på order över 1500 kr och 8% på order över 2500 (bra att veta om man vill gå ihop med grannen och beställa). Varorna levereras torsdagar eller fredagar, udda eller jämna veckor beroende på var i Göteborg man bor. Körschema och leveransplatser hittar du här.


Bilden är tagen av karin_mtb, givetvis med Creative Commons Attribution-licens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin