fredag 20 juni 2014

Trevlig midsommar!

Midsommar vid Siljan

I år tar inte bloggen semesterstängt någon längre period även om bloggandet nog blir lite sporadiskt om det fina vädret håller i sig. Framöver kommer jag bland annat att blogga från Danmark då jag ska ägna en semestervecka åt att förbättra min danska genom intensivstudier.  Jag har även tänkt att beta av en del på min "att se/uppleva i Köpenhamn" lista, t. ex Byhaven 2200 och andra intressanta ställen.

Jag kommer också att besöka Frankrike, bland annat Nice men också Lyon för lite bibliotekscykling (Cycling for libraries). Sen ser jag verkligen fram emot att ta tåget till Kalmar i augusti för att gå på dop på Öland. Jag var i Kalmar och föreläste 2008 men nu vill jag gärna se mer av staden men framför allt Öland!


Hoppas att ni får en fin midsommar!

3 kommentarer:

  1. Och hoppas att du hade en trevlig midsommar. Härligt att du inte har "semesterstängt" bloggen. En blogg ska man kunna ha sporadisk om man vill. Jag kommer inte ihåg om du tipsat om bytes/bortskänkes sidor på Facebook. Där har jag haft enormt kul. Mitt skräp blir någon annans skatt. Ramryggsäck mot älgstek, spjälsäng och barnstol mot korvstroganoff och saft. Tonårssonen trodde inte det var sant när jag bytte till mig ett mackjärn mot hembakt bröd, "va, ett helt mackjärn mot ditt bröd, fatta så länge vi kan glufsa från mackjärnet" ;-). Folk är dessutom väldigt nöjda då det är ett tagande och givande, kräver inte att allt ska vara perfekt utan ler och tar med sig prylen :-). Rolig återvinning, alla är nöjda. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka bra byten du har gjort Jenny!
    Hannele, ja det tycker jag med :-)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin