onsdag 12 augusti 2009

Bokonsdag: cykelsmart”Den uppfanns 1816, men har aldrig varit hetare. Cykeln. Allt fler upptäcker fördelarna med att börja cykelpendla. För hälsan, miljön och plånboken. Men det finns en stor grupp som inte riktigt orkat eller vågat ta steget. Som kanske inte suttit på en hoj sedan barndomen. Cykelsmart är boken för dem.”
Cykelsmart är en cykelblogg som brinner för cyklar och cykling. Här kan du ta del av nyheter, tips och tankar om cykling, cyklar, cykelmode och cyklandets villkor från Sverige och världen. Bloggen drivs av branschorganisationen Svensk Cykling. Cykelsmart har även gett ut en bok med samma namn

I Cykelsmart har flera kändisar som Lennart Jähkel och Amelia Adamo bidragit på olika sätt med personliga reflektioner, råd och tankar kring cykling. Kapitel som ”Klä dig rätt”, ”Myter och missförstånd” och ”De tio cykelbuden” ger läsaren en oslagbar mängd goda tips och argument för att börja cykla regelbundet. Daniel Lindström, modechef på Café tipsar om hur man bäst matchar kläder efter cykel.
Cykelsmart finns att ladda hem i pdf-form här men kan även beställas i tryckt form via info@cykelsmart.se.
Mer cykelinspiration hittar du här:
Ecoprofile har ett forum för de som är intresserade av två- och trehjulingar
Cykelbloggar en portal som länkar till bloggar, twittrare och annat med cykling i fokus
Manolo skriver om cykelmode
HappyMTB inte bara MTB...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin