fredag 7 mars 2008

Städa kylskåpet

How To Enjoy Better Meals

Bild: Cowtools

...kan man också göra en fredagkväll. Inspirerad av veckans avsnitt av Rent Hus passade jag på att städa kylskåpet. Dessutom luktade det illa av nåt, trots städningen kunde jag inte hitta orsaken. Efter att ha sett resultatet av bakterieproverna från konstnärernas kylskåp rensade jag lite i avrinningsröret också. Programmet var faktiskt ganska äckligt. De må ha klagat i media över att de förband sig att inte städa på två veckor och det kan visserligen blir ganska rörigt på 14 dagar om man bor 4 personer i en liten lägenhet men här var det verkligen skitigt. I den brittiska förlagan får de dock inte städa på några månader innan programmet ska spelas in.
Nu skall man dock inte tro att jag att det alltid är städat hos oss. När jag var tonåring hade jag dessutom ett extremt rörigt rum men och jag klagade bittert över att vad jag uppfattade som min mammas städmani. Men jag har blivit mer pedant med åren ;-D


Läs mer!
Dammsugning - bloggen med städtips
Appropå städning så tycker den här VDn att man skall satsa på städhjälp och välja bort fritids­intressena för att få ihop livspusslet.

5 kommentarer:

 1. Skål ättika tar bort dålig lukt (om det inte är ost :) Smart att rensa i i avrinningsröret, då kanske man slipper dyr reparation, när avfrostninge strejkar.

  SvaraRadera
 2. (Begagnat kan man köpa mycket, men inte gamla vitvaror. De är riktiga energislukare..)

  SvaraRadera
 3. Jag såg också Rent hus i onsdags och har sällan varit så sugen på städning, som jag var efter det. Tror jag måste följa serien och kanske få det städat lite oftare här hemma på kuppen!;)

  Bookmoochar du fortfarande?

  SvaraRadera
 4. Japp, jag skickad eprecis 4 böcker till Israel, 1 till Sverige och en till USA. Jag ser de tsom ett bra sätt att bli av med böcker till personer som faktiskt vill läsa dem. Bookmoochar du?

  SvaraRadera
 5. Jag har skaffat användarnamn och ska försöka komma igång! Du är min inspirationskälla, som vanligt.:)

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin