söndag 2 mars 2008

Camino Venue #2 - tema hälsa

Bild: ifijay


I veckan kom senaste numret av Camino hem i brevlådan, jag beställde en prenumeration tidigare i vintras. Men Camino är så mycket me rän bara en tidning, i fredags ordnade man en klädbytardag och i april är det dags för Camino Venue #2 med tema hälsa. Evenemanget går av stapeln den 4-5 april på Scandic Rubinen, på Avenyn, i Göteborg. I oktober förra året arrangerades det första Camino Venue med tema MODE. 800 besökare trängdes och trivdes bland utställare, modevisningar, föreläsningar, debatt och musik på Scandic Rubinen . Jag kunde inte motivera entrén med tanke på köpstoppet men den här gången skall jag nog gå.

Program
Fredagen den 4 april, är en företagsdag med spännande föreläsningar på tema HÄLSA. På lördagen är det öppet för allmänheten. Det blir utställare inom områdena hudvård, mat, mental och fysisk träning, kläder m m. Dessutom debatt, ekologiska hälsodrinkar och livemusik. Med mera, med mera.

Entré (5 april): 75 kr vid förköp, 100 kr i dörren

Mer info:
http://www.caminovenue.se/
info@caminovenue.se
0704-833778 (Tobias)

Camino Venue #2 arrangeras av Camino och The Konference. Huvudsponsor är Scandic som länge har profilerat sig som ett miljövänligt hotellalternativ (besök deras miljösajt - En bättre värld). Samarbetspartners är Sustainable Studio och Naturskyddsföreningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin