onsdag 11 april 2012

Påsklov

2012-04-08 11.38.19

Utsikt från Kalö

Påsken spenderades i 3gskugga på Jylland. Det tog förvånansvärt kort tid att ställa om till att inte vara uppkopplad. Istället blev det långa promenader, härliga luncher och middagar, Trivial pursuit (på danska) och mycket annat.

2012-04-07 13.39.28

På påskafton besökte vi Knebelgodt- ekologisk gårdsbutik i Vrinners. Där kunde man köpa choklad från Woodshade organics, ostar och goda drycker. Av chokladen vi köpte var tyvärr en hel del smaksatt med apelsin och lakrits men jag antar att smaken är som baken... Påskmarsipanen med nougat smakade däremot alldeles utmärkt!

2012-04-08 12.20.53

Trähus utanför Rönde

På påskdagen blev det en härlig cykeltur i Mols Bjerge med omnejd. Vi tittade på trädkojor (nästa vecka recenserar jag passande nog boken "The Treehouse Book" ) och gick på upptäcksfärd i Kalö slottsruin.


Jylland är ett av familjens favoritresemål och särskilt området mellan Århus & Ebeltoft/Grenå. Tidigare i år tillbringade vi en januarivecka i ett säsongsstängt Ebeltoft och till sommaren har vi hyrt ett hus i närheten av Mols.

Den här veckan är jag påsklovsledig med barnen och har bland annat testat lite kritpyssel som jag kommer att blogga om vid tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin