måndag 24 maj 2010

Matmåndag: Mat och smak
För ett år sedan lanserades webbplatsen Mat & smak, "en guide till mat att lita på". Mat & smak vill fungera som en samlingsplats på webben för dem som vill ha kunskap och inspiration kring mat som man kan lita på, mat framställd med äkta stolthet och bra råvaror.
Mat & smak finns bland annat en sökbar katalog med i dagsläget närmare 600 lokala producenter av bra mat, artiklar, aktuella råvaror för säsongen och en kalender med matevenemang. För recepten står bland annat Mat & smaks medarbetare Margaretha König, mer känd som Maggie med bland annat matprogrammet ”Maggies mat” i Radio Uppland och Radio Kristianstad.

Nyligen invigde jordbruksminster Eskil Erlandsson Mat & Smaks bloggar. Här kommer man att kunna följa med bakom kulisserna och lära känna gårdsbutiker och olika lokala producenter när de delar med sig av sin vardag.
Bakom Mat & Smak står Lena Jasslin och Marie Jönsson, vanliga konsumenter på jakt efter bra mat, kunskap och inspiration.Lena Jasslin är projektledare och skribent och Marie Jönsson arbetar som webdesigner och fotograf.

Mer
Följ Mat & smak på twitter2 kommentarer:

  1. Den hemsidan verkar mycket intressant...där måste jag kolla runt :)

    /Fru Purjo

    SvaraRadera
  2. Bra länk! Där hittade jag en överraskning när jag sökte på min hemkommun Alingsås - den enda tillvarkaren av havssalt i Sverige

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin