söndag 28 januari 2007

Pizza & säng

Take-Out @ Singas Famous Pizza

Bild: wEnDaLicious

Så var det gjort. Jag har brytit mitt köpstopp med pizza & en säng. Det började igår med att jag hittade en speciell våningssäng på annons. Sängen i fråga kostar ca 7000 kr ny men såldes i bra begagnat skick för 1000 kr - ett riktigt fynd!
Vi körde till Borås för att titta på sängen som visade sig vara i väldigt gott skick. Vi lade handpenning eftersom vi var tvungna att ordna ett släp för att få hem sängen. Efter att vi tittat på sängen åkte vi till närmsta pizzeria eftersom det rådde hungerkravaller i baksätet. Vi tog varsin pizza och barnen fick köttbullar. Alla var nöjda och glada, särskilt barnen som tyckte att pizzerians mat var jättegod. Mitt i lunchen hamnar vi dock mitt i ett polisingripande. Plötsligt kommer 5 polisbilar och parkerar framför pizzerian. Är de sugna på lite lunch? - nej. Det visar sig att killen vid bordet brevid ett vapen i plastpåsen, en yxa i bilen etc... Det blev dock lugnt efter ett tag och vi kunde äta upp. Lite uppskakade körde vi tillbaka till Göteborg med en bra story att dra på kvällens cocktailmingel hos våra vänner med Boråsanknytning.

Idag inledde vi lite lugnt med att åka till Jysk (som jag avskyr) och handla två madrasser eftersom vi inte orkade åka till Ikea en lönehelg. Efter lunch (hemma den här gången) hämtade vi vårt hyrsläp och körde till Borås för att hämta sängen. Den här gången gick det dock lugnt till och nu är sover barnen äntligen i sin nya säng.
Pizzan kändes onödig, jag är inte ens speciellt förtjust i köpepizza. Jag får skylla på dålig planering. Vi borde åkt efter lunch istället. När det gäller sängen kan man däremot argumentera för att det i vart fall på sikt var ett nödvändigt inköp. Lillasyster håller på att växa ur sin spjälsäng och eftersom barnens rum är förhållandevis litet så får det inte plats två sängar och man måste ha en våningssäng. Dessutom fick jag precis den sängen jag ville rätt märke, stabil, vit (avskyr gulnad furu), inte för hög och delbar. Dessutom köpte jag den begagnad till ett fyndpris.
Helgens utlägg

  • Säng 1000 kr
  • Pizza & köttbullar på Pizzeria Galaxy i Borås 270 kr
  • Hyrsläp 200 kr
  • Besin 695 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin