måndag 3 augusti 2009

Sommaren i bilder

Sommaren är inte över men så här är lite bilder från min sommarsemester!

DSC02641

Jag köpte en cykelvagn och körde runt ungarna till olika badplatser på Hisingen. Bra benträning blev det! Jag konsulterade cykelforumet på Ecoprofile för att få tips om vilken vagn jag skulle köpa. Tills sist valde jag Biltemas billiga för strax under en tusenlapp. Hitills har jag varit mycket nöjd.

DSC02660

Jag åkte till Medeltidsdagarna i Kungälv med två små riddare och en "Snövit". Där träffade vi både kungen och drottningen och åt knäckäpplen. Fler bilder här
.
DSC02763

En vecka bodde vi i vackra Mölle by the sea. Vi utforskade Kullaberg till fots men besökte även Ängelholm (järnvägsmuseet), Helsingborg och Höganäs. Vi besökte samtliga outlets i Höganäs men både mamma och jag kom hem tomhänta. Däremot fyndade jag engelska pockets för 5 kr på Loppan en annan dag.

DSC02756

På våra vandringar kors och tvärs över Kullaberg träffade vi bland annat lite kor (Highland cattle). Det funkade bra att vandra med barn, det gäller att välja rätt stig och ta regelbundna fikapauser. Men Nimis och Arx får vänta tills barnen har blivit lite större.

Annat som hände
GP publicerade en debattartikel och är man nyfiken på min familj kan man läsa senaste numret av Vi föräldrar. Tyvärr gick min Dramaten sönder efter att jag lastade den för tungt och jag har ännu inte köpt någon ny. Tills vidare får jag lasta cykelkärran.

2 kommentarer:

  1. Toppen.

    Maken har en cykelkärra till saxofonen..
    Vi ser Highland cattle från altanen.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin