lördag 1 november 2008

RSS och annat på bloggen


Om du inte redan gör det så ta tillfället i akt att börja prenumerera på Köpstoppsbloggen med din favorit RSS läsare. På så sätt kan du lätt hålla dig ajour med bloggen. Använd gärna länkarna i menyn till höger eller skriv in följande url i din rss-läsare; http://notbuying.blogspot.com/feeds/posts/default.
Jag har testat lite olika RSS-läsare, just använder jag Google Reader och Newsgator. Tidigare har jag även testat Feedblitz. RSS är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad med bloggar och mycket annat. Vill du veta mer om RSS har Sveriges Radio en bra och informativ sida.
Du kan också välja att bara prenumerera på kommentarerna, t. ex om du vill följa de underhållande kommentarerna från Richard Liums fanclub på inlägget om CSR (som nu är stängt för fler kommentarer). Ett annat alternativ är att "följa" bloggen här.
Gästbloggare sökes!
Eftersom jag skall flytta i slutet av november och förmodligen inter hinner blogga så mycket då, vore det kul att få lite gästinlägg. Vill du skriva om ditt köpstopp eller något annat relaterat så maila mig! Marias gästinlägg om deras syn på prylar hittar här. Har du andra frågor eller tips på vad jag skall skriva om så hör av dig. Just nu filar jag på ett inlägg om finanskrisen (lite sent, jag vet) och ett inlägg om vad man skall göra om ens vänner inte intresserad av frivillig enkelhet. Men jag är alltid på jakt efter nya upplägg!
Annonsera eller inte?Jag har valt att inte ha annonser på den här bloggen, du kan läsa om varför här. Men vad tycker du som läsare?

Ha en fortsatt trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. jag följer din blogg via bloggkoll.com, tycker den tjänsten är väldigt smidig och överskådlig :)

  har fått massa inspiration här!

  SvaraRadera
 2. Väntar med spänning på att få veta vad man ska göra om ens vänner inte är så intresserade av frivillig enkelhet;). Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att annonser både kan vara bra och dåligt. För det första tycker jag att det är viktigt att det är synligt när det är en annons/sponsrad text, och att man själv får möjlighet att välja vad man vill ha med. Jag skulle gärna ha en annons för krav-märkt, svenskt sigill, m.m eftersom det är budskap som jag stället mig bakom, men som du säger är valmöjligheten ytterst begränsad. Jag tror dock att det skulle gå att utveckla till något bra! Bloggare som lägger ned mycket av sin tid tycker jag också ska ha möjlighet att få bra betalt för det, precis som vilken annan journalist som helst.

  Vi visar vägen
  www.viviv.blogg.se

  Annie

  SvaraRadera
 4. Om dina vänner (som jag :-)inte är intresserade av frivillig enkelhet är det nog bara att acceptera. Jag menar - du har helt klart påverkat mig, bland annat fått mig att bli bättre på att sopsortera, samt tänka mer på vad jag köper. Men frivillig enkelhet är nog inte min grej. Om jag kände att jag var stressad, eller inte trivdes med mitt liv så hade det kanske varit ett sätt att ta sig ur ekorrhjulet. Men jag tycker ju att jag lever ett otroligt skönt liv och då är jag nog lite smått svårövertygad till stora förändringar. Men man vet aldrig, det kan komma tillfällen i livet när till och med JR:s livstil och tankesätt går att rubba... :-)

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin