söndag 23 november 2008

3 dagar till flytt

moving tip


Bild: upyernoz

Det är för lite provokationer och personangrepp i din blogg tyckte min kollega häromdagen. Det beror nog på att jag är lite konflikträdd. När jag var yngre hyste jag vissa drömmar om att bli diplomat, lika bra att jag inte blev det med tanke på att jag helst undviker bråk.
Det mesta i lägenheten är nu tömt och nerpackat i lådor. Frysen är rensad och möblerna märkta.
Vi har varit en sväng på vinden under eftermiddagen och lastat om möbler och lådor mellan våra förråd. Jag började faktiskt må fysiskt illa av alla prylarna... Vi har rensat och rensat och ändå har vi tonvis med "bra att ha prylar". Det är nästan som att vi har en full lägenhet på vinden. Det bli med all sannolikhet mer rensande när vi packar upp.

Freecycle
Jag har dock lyckats freecycla bort lite galgar till en behövande student. En skrivbordsstol, en kaffebryggare, en svart rullväska, två tavellister och paket halogenlampor står på tur. Fyra kassar med böcker står redo för transport till Myrorna eftersom tvättstugebänken är full med annat just nu.

När barnen har lagt sig skall vi äta ur kylskåpet, det finns slattar av både det ena och andra som inte behöver flyttas med, tapenade och bacardi är väl en bra kombination?

2 kommentarer:

  1. Rullväskan? Storlek? Kanske intresserad.

    SvaraRadera
  2. Hua, jag känner igen mig med att må dåligt av alla saker. Sedan vi började köpa mindre är det mindre att slänga ut, det är ju alltid positivt. Det tar sån tid att rensa, och det är ju inte det jag vill göra all lediga tid... svårt det där. Ibland får man helt enkelt låta saker vara i högar. Ibland kan man slänga även om det är bra att ha, och ta kostaden att köpa nytt om man verkligen behöver det nån gång... Lycka till med flytten, njut av nya huset!

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin