tisdag 18 november 2008

Green drinks 20/11

Bild: Darwin Bell

Agenda 21 i Väst och O2 Nordic bjuder in till Green Drinks, en informell pubkväll för alla som jobbar med eller är intresserade av miljö- och energifrågor. Temat är alltid miljö med visst fokus på affärsutveckling. Den här gången håller Eric Zinn, Göteborg Energi

När: Torsdag 20 november, 18.00. och framåt.
Var: (presentation): Konsultföretaget KanEnergis lokaler på Larmgatan 4 (det ligger mittemot nya Pedagogen, en kort promenad längs Magasinsgatan ifrån Lokal bar och restaurang, där vi tar de gröna drinkarna efteråt 18.30-.

Vi planerar att arrangera Green Drinks tredje torsdagen varje månad framöver (minnesregel: Third Thursday, lätt att komma ihåg, svårare att säga). Tanken är att det ska vara ett informellt och avslappnat sätt att träffa nya och gamla kollegor, vänner och kontakter. Ett tillfälle att prata miljö, energi, affärsutveckling och annat och få idéer och nya perspektiv.

Till varje pub bjuder man in någon som har något intressant berätta på 5 – 10 minuter ungefär. Tidiagare har det erbjudits studiebesök hos nyöppnade ekoklädbutiken Icons of Eco på Magasinsgatan 3 och bokpresentationer.
Om du har något du vill presentera eller har något tips så hör gärna av dig inför framtida pubar.

Arrangörer är Agenda 21 i Väst – en förening för alla som är intresserade av hållbar utveckling – och O2 Nordic – ett designnätverk för hållbar utveckling. Skicka gärna vidare inbjudan!!!

Green Drinks finns över hela jorden. Vill du veta mer om hur det ser ut på andra ställen kan du kolla här: http://www.greendrinks.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin