lördag 31 oktober 2009

Happy Halloween!

RSS Pumpkin

Bild! jsiarto

Om du inte redan gör det så ta tillfället i akt att börja prenumerera på Köpstoppsbloggen med din favorit RSS läsare. På så sätt kan du lätt hålla dig ajour med bloggen. Använd gärna länkarna i menyn till höger eller skriv in följande url i din rss-läsare; http://notbuying.blogspot.com/feeds/posts/default.

Jag har testat lite olika RSS-läsare men sedan ett tag tilblaka använder jag bara Google Reader och Newsgator. RSS är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad med bloggar och mycket annat.
Du kan också välja att bara prenumerera på kommentarerna, t. ex om du vill följa de underhållande kommentarerna från Richard Liums fanclub på inlägget om CSR (som nu är stängt för fler kommentarer). Ett annat alternativ är att "följa" bloggen på Bloglovin.

Gästbloggare välkomna!
Vill du skriva om ditt köpstopp eller något annat relaterat så maila mig! Marias gästinlägg om deras syn på prylar hittar här. Kanske du har en egen köpstoppsblogg och vill berätta om varför du började konsumtionsfasta?
Har du andra frågor eller tips på vad jag skall skriva om så hör av dig. Just nu filar jag på flera inlägg på tema Vatten och det kommer även julrelaterade inlägg framöver.

Ha en fortsatt trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Ha en riktigt trevlig Halloween och kolla extra, så inte du hittar några spindlar i sängen :)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin