torsdag 15 oktober 2009

Green Drinks 15/10 Vagga till Vagga (Göteborg)

cradle 2 cradle

Bild: kikuyumoja

Välkomna på ett Green Drinks med Vagga till Vagga (eller Cradle to Cradle, CtC) som tema. Daniel Philipson från nätverket Cradle to Cradle kommer att berätta om vad CtC är och vad det ska vara bra för. Kort kan man säga att det är en metod för produktutveckling som utgår ifrån att vi behöver konstruera verkliga kretslopp i produktionen.

Daniel Philipson jobbar som konstruktör för teknik-konsultföretaget XDIN och är även en drivande medlem i det svenska Cradle to Cradle nätverket. Han har det senaste året ördjupat sig i ämnet, bl a genom miljökonferenser i Åre, Stockholm och Danmark. Daniel kommer dela med sig av sina erfarenheter så här långt, berätta om konceptet och dess fördelar samt rapportera om den senaste utvecklingen i Sverige.

Green Drinks Göteborg är numera en facebook-grupp, gå gärna med i den, sök bara efter Green Drinks Göteborg! Green Drinks arrangeras varje månad och är ett samarbete mellan Agenda 21 i Väst , O2 Nordic och Göteborg Energi. Tanken är att det ska vara ett informellt och avslappnat sätt att träffa nya och gamla kollegor, vänner och kontakter. Ett tillfälle att prata miljö, energi, affärsutveckling och annat och få idéer och nya perspektiv.

När: Torsdag 15 oktober kl. 18.00
Var: Freddy’s Downtown. Drottninggatan 31, Göteborg


Om du har något du vill presentera eller har något tips så hör gärna av dig inför framtida pubar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin