onsdag 21 oktober 2009

Slöseri med tid eller sann livsglädje?

Sacramento Fall Flowers 04

Bild: RowdyKittens

Tidigt i morse var jag med i programmet Vaken som går i P3/P4. Temat var shopping, vad vi handlar och inte minst varför vi handlar. Här hittar du Vakens radioblogg!

4 kommentarer:

 1. En bra intervju! Skönt med lite substans i innehållet. Håller med dig i det mesta. En sak jag funderat på är hur mycket "samhället" pockar på när det gäller handlandet och då tänker jag inte bara på ekonomin utan vad man "måste ha" för att vara en framgångsrik människa... kan vara svårt att motstå.

  SvaraRadera
 2. Tack! Fast det där med "måste ha", jag funderar ofta på hur mycket av det som sitter i en egna huvud... Det gäller både prylar, erfarenhet och saker man har uppnått.

  SvaraRadera
 3. Absolut att mycket sitter i det egna huvudet! Men mycket planteras också genom t ex tv och reklam. Alla inredningsprogram, stylingsprogram som talar om att det är dags att göra om både boendet och sig själv för att det ska "vara rätt". Jag tror att det påverkar enormt våra sätt att leva.

  SvaraRadera
 4. Vilken bra intervju! Det kändes verkligen som programledaren förstod vad han pratade om till skillnad från Tilde de Paula som verkade minst sagt obekant med och avvaktande till ämnet. Kul att du når ut så mycket i media med dina kloka tankar. Hälsningar Mimmi

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin