måndag 14 juli 2008

Fotbollsfeber
Vem minns EM? Idag börjar Gothia Cup här i Göteborg och de råder det fotbollsfeber i hela stan. Jag har tidigare skrivit om Husies tjejer (Husie IF F95/96), Sveriges bästa Green Team. De tog sig vidare till Gothia Cup och spelar bland annat mot skottska Buchan Girls FC och amerikanska NSA. Har jag möjlighet skall jag ta med ungarna till Heden och heja på!
Vill ni veta hur det går? Skicka GC mellanslag 22834 (F12) eller 22835 (F13) till 72311 för att få lagets alla resultat skicka till din mobil. Resultattjänsten fungerar enbart med svenska abonnemang. Ringer du med Tele2Comviq kostar tjänsten 10 kr + ev trafikavgift för varje lag du beställer. Har du annan operatör kostar det 20 kr + ev trafikavift per lag

Jag kan inte hitta något speciellt om miljön på Gothias webbplats utöver att man numera bara skickar ut 10 000 marknadsföringsbroschyrer eftersom allt fler besöker deras webbsidor. Detta är en minskning av 70.000 på fyra år. Det finns även ett speciellt Gothia Cup tåg som går mellan Stockholm och Göteborg men miljövänligast måste ändå tyska laget Borgfeld vara, de har cyklat från Bremen.

Den här veckan avslutar jag soptemat med att skriva lite om plastpåsar och plast i allmänhet. Det blir även en genomgång av kapitlet om tid i Lev enklare och förhopningsvis en annan kul boknyhet. Nästa vecka skriver jag om semester för snart skall även jag ha lite ledigt!

1 kommentar:

  1. Gothia Cup, den största ungdomsturneringen i världen, använder i år enbart rättvisemärkta fotbollar. Det är rätt coolt. Landslagets fotbollsskolor körde också med såna bollar i sommar - hela 65.000 stycken...
    /Anna

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin