torsdag 17 juli 2008

Köpstopp 500


Bilden är från när jag blev fotad inför en artikel i Trots allt, och tagen för exakt ett år sedan.


Det här är inlägg nr. 500! Den 28 december 2006 skrev jag mitt första inlägg här på bloggen och det skulle komma att bli fler... Nu har jag några hundra besökare per dag vilket är jätteroligt, många är dessutom återkommande besökare. De flesta besökarna kommer från Sverige, på andra plats hamnar Finland men det har letat sig hit en och annan besökare från länder som Egypten, Chile och Japan. Kul! de allra flesta besökarna hittar till köpstoppsbloggen efter att ha sökt på begrepp som köpstopp, eco queen eller bikarbonat. Men jag undrar vad de som sökte på 'avbeställning, bonniers bokklubb' eller 'björkriskvastar till salu' tyckte om bloggen.


Nyheter
Lite kul nyheter är att jag har skrivit på ett kontrakt med ett förlag, Hexa. Köpstoppsbloggen skall bli bok och den kommer att släppas i samband med Bokmässan. Mer om detta kommer du att kunna läsa här när jag har fått ordning på min nya webbsida. Köpstoppsbloggen kommer dock att finnas kvar på http://notbuying.blogspot än så länge.
Semester
Jag är kvar i stan en vecka till, därefter kommer jag att ta några veckors semester så det kommer förmodligen bli något färre inlägg här på bloggen. Vi har inte riktigt bestämt vad vi skall göra, förmodligen blir det en sväng till Skåne och kanske några dagar på Åland. Jag hoppas på bad och att hinna läsa några av alla böcker jag har liggande på nattduksbordet.

5 kommentarer:

 1. Wow, imponerande! Att bloggen ges ut som bok alltså, kul :)

  SvaraRadera
 2. Grattis, vad bra och roligt att du ska ge ut en bok!

  SvaraRadera
 3. Grattis till boken! Om det är nån blogg som verkligen förtjänar det så är det denna, mer inspirerande blogg får man leta länge efter! :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till 500 bra inlägg, kul bild.

  SvaraRadera
 5. Den boken ska jag nog köpa,
  har ju inget köpstopp :)

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin