onsdag 28 maj 2008

Bokonsdag: De oambitiösas manifestDetta är en liten kul och lättläst men ändå tänkvärd bok från Kakao förlag. Blir man lyckligare för att man jagar livet ur sig? Med den här boken vill författaren slå ett slag för lagom, för att vi skall sänka ribban och skruva ner förväntningarna! De oambitiösas manifest är en guide till att leva livet lite mer avslappnat.
Finns det några fördelar med att släppa på prestationskraven i vårt uppskruvade samhälle? Absolut! I boken får du tio principer som visar dig vägen till ett mer avslappnat liv och även handfasta förslag som visar hur medelmåttighet är nyckeln till att lyckas med allt från jobbet, kärleken, träning till med investeringar och mycket annat!

Kom håg; livet är kort och kontroll är en illusion!

Provläs boken här eller här!

En annan kul boknyhet är att bloggen bokhora.se. ska bli ett radioprogram. Under våren har de varit bokspanare i P3 Populär och nu arbetar det med ett pilotprogram. Inför piloten efterlyste de folks ”skämmigaste bok” och Bokhoran Johanna Ögren erkänner att hon själv har Sagan om Isfolket i 47 delar.

De böckerna är så skämmiga så att jag har gömt dem under sängen, och
det allra värsta är att jag fortfarande läser i dem ibland.

1 kommentar:

  1. Haha, jag har också kvar isfolketsagan, kan inte skiljas från den. Jag läste alla 47 delar säkert 10 gånger i tonåren. Den är grymt bra, lärde mig allt jag behövde veta om sex bland annat ;-). Nu har jag inte läst den på många, många år, men jag vill ändå inte göra mig av med den...

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin