torsdag 15 maj 2008

Bloggkoll

Via Metro fick jag tips om Bloggkoll Bloglovin. Genom att bli medlem kan man på ett enkelt sätt prenumerera på sina favoritbloggar så att man får nya inlägg levererade direkt till inboxen. Dessutom kan man få hjälp att hitta liknande bloggar. Köpstoppsbloggen har 10 prenumeranter vilket kanske inte är så mycket jämfört med modebloggarna som har tusentals men jag är nöjd! Jag lade upp mig som prenumerant också, det skall bli intressant vilka andra bloggar som jag får tips om. Hitills har jag lagt upp Enkelt liv - hållbar livsstil (ej längre aktiv), Frivillig enkelhet (ej längre aktiv) och Jakt på tid och mening.
Prova du med!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker Google Reader är suveränt, så får jag alla nya inlägg in i den. Jag kan kategorisera så det blir lättöverskådligt.

  SvaraRadera
 2. Google reader är också bra. Jag har framförallt mina nyhetsbevakningar genom RSS där.

  SvaraRadera
 3. Nya Bloggkoll verkar bra tycker jag. Jag gillar framför allt att man kan skapa egna grupper, så får man ordning och redan bland sina bloggar.

  SvaraRadera
 4. Jag prenumererar på din blogg sen 8 månadet tillbaks i min Google reader, rssl-läsare alltså. Jag tror alla som har sånt struntar i bloggkoll faktiskt så stirra dig inte blind på hur många som bevakar dig på bloggkoll. Bara här i kommentarorsfältet har du ju 3 som bevakar dig på annat sätt än BK :)

  SvaraRadera
 5. Och här är en av dina 10 bloggkollprenumeranter! ursmidigt enligt mig! Och precis lagom mycket info om blogguppdateringarna!

  tack för en tänkvärd blogg!!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin