lördag 12 april 2008

Glöm inte utlottningen


Utlottning
Som tack för att jag pratade på Camino Venue förra helgen fick jag lite ekologiska och rättvisemärkta produkter, bland annat te från Mighty Leaf Tea. Eftersom jag redan har fullt med teer i köksskåpet så tänkte jag lotta ut ett paket Organic Hoijcha Green Tea här på bloggen. Allt du behöver göra för att delta i utlottningen är att länka till Köpstoppsbloggen i din blogg samt lämna en kommentar (glöm inte att få med e-post adressen). Har du ingen blogg? Lämna en kommentar där du skriver om när en kopp grönt te skulle smaka som bäst.

Vinnaren dras efter kl. 18 söndagen den 13 april.

Läs mer!
Om te
Te-bloggen
Lena-sans goda efterrätt, vaniljglass med grönt te

4 kommentarer:

 1. Hej Anki! Jag har länkat till dig nu på morgonen och hoppas ha en chans att bli den lycklige vinnaren! Du når mig på saraskriversnabelahotmailpunktcom!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle gärna dricka en kopp grönt te på balkongen en härlig vårdag, när solen lyser men luften fortfarande är kylig. :)

  Jag har ingen blogg så jag kan tyvärr inte länka. Min epost är emmaroness@yahoo.se

  SvaraRadera
 3. Hej! Självklart provar jag min lycka i din utlottning. Jag har länkat till din eminenta blogg och min mejl är nirakspostsnabelahotmailpunktcom. Ha en trevlig söndag!
  Såg för övrigt att Sara också deltar ovan - jag hittade till hennes fina blogg just via din blogg och läser den numera flitigt. Så kan det gå!

  SvaraRadera
 4. Hej Du

  Du finns redan på min sait;-) Grön te dicker jag gärna på kvällarna när jag får min egna lilla stund! Det är inte så ofta..
  Du kan nå mmig på ullihag@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin