tisdag 15 juni 2010

Vill du prova på ett nytt, lustfyllt och miljösmart liv i ett år? (Göteborg)

Archipelago evening

Bild: med tillstånd från /with permission from Dan Wiklund

Jag har tidigare bloggat (och föreläst för) projekt som Klimatpiloterna i Kalmar och Askersund, samt Hållbar vardag i Gävle. Just nu söker man personer och familjer i Göteborg som vill "leva livet fullt ut". Projektet heter Leva livet och är ett samarbetsprojekt mellan Göteborgs Stad och Familjebostäder. Det kommer att pågå under ett år med start hösten 2010 för dig som deltar. Anmäl ditt intresse senast 25 juni.

Sökes

Dig och din familj som bor i villa eller hos Familjebostäder och vill leva livet på ett miljösmart sätt, gillar utmaningar och gärna vill synas i media tillsammans med mer eller mindre kända göteborgsprofiler.

Erbjudes
En ny, spännande syn på livet i göteborgsprojektet ”Leva livet”. Du får personlig coachning för att utveckla en hållbar livskvalitet för dig och miljön, testa nya vanor och dela upplevelserna med andra.

Nyfiken?
Om du bor i villa kan du lämna din intresseanmälan och ställa frågor till Maria Ivarsson, kretsloppskontoret, 031-368 27 61, 0707-54 07 90, eller via mejl till maria.ivarsson@kretslopp.goteborg.se. Om du bor hos Familjebostäder kan du lämna intresseanmälan och ställa frågor till Lena Karlsson, Familjebostäder på tel. 031-731 67 65 eller via mejl lena.karlsson@familjebostader.goteborg.se.

Sista anmälningsdag 25/6
Skriv ett kort mejl och berätta vem du är och varför du vill vara med. I första hand kommer erbjudandet att gå till dem som bor i villa eller hos Familjebostäder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin