lördag 19 juni 2010

Utlottning: JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop

utlottningsbildBoråsarnas röda klänningsskulptur med klonade grodor är den i särklass dyraste bröllopspresenten till kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Men vad kan man ge i bröllopspresent som är etiskt och miljömässigt hållbart? Nu har du chansen att vinna JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop (läs min recension här)

Att du behöver göra för att delta i utlottningen är att lämna en kommentar med tips på en bra etiskt och miljömässigt hållbar bröllopspresent, senast 23/6. Glöm inte att lämna din e-postadress. Har du en egen blogg får du gärna tipsa om utlottningen! Du kan använda bilden ovan (finns att länka in från Flickr här)

Utlottningen är avslutad!

Själv firar jag och barnen med prinsesspicknick idag!

5 kommentarer:

 1. Ge ett presentkort på en fin restaurang med ekologisk profil, tillsammans med några vackra linneservetter (ekologiskt tyg förstås) som man har broderat något vackert på som passar brudparet.

  SvaraRadera
 2. Upplevelsepresent att lägga i minnesbanken. Frivilligt bidrag till bröllopsresan. Plantera regnskog i brudparets namn. Om brudparet redan har barn, kuponger på att sitta barnvakt + restaurangsbesök för förälrarna under tiden. Ojdå, det blev många tips. Hoppas jag vinner för maken och jag firar 20 år som gifta i september och jag tänkte vi skulle förnya löftena.

  SvaraRadera
 3. Den boken verkar passa mig och sambon som handen i handsken och skulle säkerligen ge många inspirerande tips och råd.

  Mitt bästa tips är att ge bort utsläppsrätter, vilket kan kompensera för en eventuell bröllopsresa.

  SvaraRadera
 4. Mitt tips är att ge bort en korg med ekologiska och rättvisemärkta varor samt att i korgen även lägga ett presentbevis på varsin bit köpt regnskog till brudparet.

  sandralarsson73@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Kul idé för en bok och verkligen rätt i tiden. Har allt det där med bröllop och vigsel på det torra för egen del, så hoppas någon förväntansfull ekobrud blir den lyckliga vinnaren!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin