onsdag 30 september 2009

Dags för ny utlottning av Bookmoochpoäng!


Utlottningen är avslutad!

Jag har tidigare bloggat en hel del om bokbytesnätverket Bookmooch. Det finns för närvarande 137 Bookmoochare i Sverige (i oktober förra året var det 86 st) men alla är inte aktiva. För att vi skall få lite fler Bookmoochers i Sverige lottar jag ut 3x3 Bookmooch poäng. Det räcker till 3 inrikes böcker eller en utrikes och en inrikes bok.

För att delta i i tävlingen måste du registrera dig på Bookmooch och skapa ett konto. Lämna en kommentar där du anger ditt användarnamn. Du får gärna blogga om Bookmooch också!
På lördag drar jag 3 vinnare!


Lycka till!

Mer om Bookmooch:

 • Gratis att registrera sig: det kostar inget att registrera sig på BookMooch.

 • Gratis att använda: det enda du betalar för är porto när du skickar iväg dina böcker.

 • Lätt att komma igång: skriv in 10 böcker du har hemma och vill ge bort - varje bok ger 0,1 registrerad poäng. Skriv in böcker du vill ha (wishlist) och se om det finns någon du kan moocha.

 • Få mer böcker: för varje bok du ger bort kan du få en bok från någon annan.


 • Redan Bookmoochare?
  För tillfället har jag mest böcker på engelska. De svenska böckerna tar jag med till jobbet och lägger på vår bokbytesvagn där. Här hittar du mina böcker, det finns allt möjligt! Behöver du hjälp att komma igång och hitta böcker att lägga upp på Bookmooch? Donna bloggar om
  book decluttering

  5 kommentarer:

  1. Det förvånar mig lite att det finns så få svenska medlemmar! Jag tycker att tjänsten är fantastisk, jag gick ju med efter att du tipsat om sajten här på bloggen för evigheter sedan.

   Böcker har blivit så laddade objekt i de flesta hushåll, min mor har till exempel flera hyllmeter av böcker som ingen bläddrar i... Deprimerande, rent ut sagt.

   Jag hittade ett mycket läsvärt inlägg som kan inspiriera:
   http://fengshuiblogg.blogspot.com/2009/02/bocker.html

   Tack för en superblogg!

   SvaraRadera
  2. Tack själv! Hoppas nu att vi får lite fler svenska moochare!

   SvaraRadera
  3. Jag gick med för nån dag sen... Esbe heter jag där. (Tyvärr inte efter att ha läst detta inlägg, men efter att ha läst ett annat av dina inlägg... Kanske det duger för att få en lott ändå? - Jag är i alla fall ärlig :) )

   SvaraRadera
  4. Har gått med i bookmooch efter tips från din blog, måste säga att jag är glatt förvånad över hur mycket böker finns där. Jag gick med i förrgår och har redan förfrågning på en bok jag har lagt upp :-) jag heter skorpan81 där.

   SvaraRadera
  5. Jag gick med i Bookmooch för ett tag sen efter att ha läst ett av dina tidigare inlägg och tycker att det är en superbra sida! Vet inte om det räknas, men jag hann inte va med i förra utlottningen, så jag får hoppas på denna :) Jag heter lindasvensson84.

   SvaraRadera

  Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin