måndag 23 februari 2009

Mer mat i TV

Bild: Dave Pullig

Förra veckan bloggade jag om den ständigt aktuelle Jamie Oliver. Hans kollega Gordon Ramsay aka "Den elake kocken" har minst lika många fingrar i kastrullerna.
Vi är vana att se honom gorma och skälla på (och svära över) andra mindre begåvade matlagare. Nu visar stjärnkocken Gordon Ramsay alla TV-tittare var köksskåpet ska stå och lagar en trerättersmiddag i direktsändning. Allt ska vara klart på en timme och är du snabb i vändningarna hinner du kanske också med i köket där hemma. Det går nämligen i ett rasande tempo.
Världens argaste kock står inför en av sina största utmaningar någonsin: att lära det brittiska folket laga mat. På bara en timme ska några tappra TV-tittare sida vid sida med den bitske Gordon Ramsay förbereda en trerättersmiddag - allt i direktsändning. Allt tittarna behöver göra är att handla maten och bjuda in vännerna. Med en direktlänk till tio familjers kök erbjuder Gordon råd till amatörkockarna samtidigt som han lagar en måltid till sina egna vänner. Varje vecka har han också en brittisk kändis i köket, som lagar en likadan rätt vid hans sida. Smakar maten bättre när den är tillagad av en stjärnkock eller en kändis?

Gordon Ramsay’s Cookalong Live sänds i 8 avsnitt med start tisdagen den 3 mars kl 22:00. Programmet är dock inte direktsänt på TV3.

Läs mer!
Tv-kocken – vår nya sexsymbol
Bättre matvanor med charmige Jamies köttbullar?

1 kommentar:

  1. Tv-kocken – vår nya sexsymbol, självklart, finns ju inget sexigare än en man vid spisen i förkläde ;)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin