fredag 20 februari 2009

Jamie Oliver samarbetar med Scandic


En hel del av de pressmeddelande som trillar in i mailboxen känns inte så intressanta men här var ett som jag gillade! De få gånger vi bor på hotell väljer vi ofta Scandic eftersom de riktar sig till barnfamiljer. Scandic har inlett ett treårigt samarbete med nakne kocken Jamie Oliver. Samarbetsavtalet löper under tre år med fokus på olika målgrupper varje år. Första året bjuds det på helt nya barnmenyer på alla Scandics 150 hotell. Mycket av den traditionella barnmaten (jag hoppas att pannkakasbuffén får vara kvar) kommer då att förnyas och få sällskap av nya härliga maträtter, självklart lagade på ekologiska råvaror.
En aktiv man
Jamie har som vanligt många järn i elden, i december kom första numret av hans tidning ut, i april blir han far igen och givetvis har han några TV-serier på gång. På söndagarna kan vi se honom fortsätta sin kamp mot skräpmaten. I den nya serien Jamies matrevolution, som visas i Kanal 5 under åtta söndagkvällar, åker den forne nakne kocken till Rotherham och försöker lära invånarna att laga mat. I England är han med i serien "The great British Food fight" där han tävlar mot andra stjärnkockar som elake kocken Gordon Ramsay och för mig okända Heston Blumenthal och Jay Rayner med flera.
Läs mer!
Andres Lokko dissar Jamies tidning, ”Magasinet Jamie är som Ryanair
Provlaga lite recept ur boken Hemma hos Jamie

1 kommentar:

  1. Äntligen. Jag har ofta undrat, varför barn ska ha en annan mat än vuxna... Varenda party sitter de med sin varmkorv elle rpasta. Inte konstigt att de sedan inte ens vill smaka på skolmaten... som är bättre än sitt rykte.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin