söndag 7 oktober 2007

Saker börjar gå sönder - II


Jag håller på att läsa och fundera över kapitel 1 i Your money or your life, under tiden får jag blogga om annat, t. ex elen i vårt badrum... Jag har tidigare skrivit om saker som börjar gå sönder, även det inlägget handlade om vårt badrum... Den här gången är det elen. Det är nåt glapp någonstans för alla utom en lampa vägrar att lysa om man inte har kört torktumlaren ett tag. Sen slocknar lamporna efter nåt dygn. kan någon som har gått el eller natur eller nåt förklara varför?
En badrumsrenovering ligger INTE i kalendern den närmaste framtiden. Inom några år (lite oklart när) blir det stambyte i vårt hus och det känns inte som någon större idé att fixa nåt innan dess.

Igår var vi på ett trevligt bröllop och dessutom har jag köpstopp för "nöjen", annars hade jag gärna gått på Caminos event, Camino venue. För den som är nyfiken på hur vi gjorde med bröllopspresenten kan jag berätta att vi gjorde gemensam sak med en annan familj, de köpte en korg som vi sedan fyllde med lokalproducerade godsaker från bondens marknad i Haga.

Läs mer!
Jag är lite nyfiken på den hemliga stickerskan som jag nu har läst om hos Hannele samt hört om från adra håll. Syslöjd har aldrig varit mitt bästa ämne men gerillastickning låter lite kul.

Glödlampsbilden är tagen av Peter Guthrie med Creative Commons Licens.

1 kommentar:

  1. Det är väl upproriskt och bra att sticka så lyktstolparna blir snygga ;)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin