måndag 30 september 2013

Matmåndag: Matbloggspriset 2013Snart är det dags för utdelning av Matbloggspriset, en årlig tävling sedan funnits sedan 2005. Tävlingen innehåller flera olika kategorier, bland annat Folkets val där läsarna kan nominera sina egna favoriter. Det finns också lite andra klasser, men där är det en tävlingsjury som nominerar bidragen.

Vinnare 2012
Förra året vann Gröna skafferiet, det stora matbloggpriset. Matbloggsprisets Hedersutmärkelse gick till Annika Ingemarsson med Smaskens.nu medan Matbloggspriset Folkets val för andra året i rad gick till Matplatsen av Viktoria Riis. Alla tre var faktiskt nya bekantskaper för mig!

Vill du nominera just DIN favoritblogg inom områdena mat, dryck, bakning, dessert och allt annat som har med mat att göra så kan du göra det här. Notera att bloggen som nomineras huvudsakligen måste handla om mat (inkluderat: dryck, bakning etc) samt vara på svenska.

Min personliga favoritmatblogg just är Matgeek men jag gillar också Bake my day  (som precis kommit ut med en kokbok). Sen har jag några svensk/danska favoriter också som Frk. Kræsen (svenska som matbloggar på danska) och Brændstof (skrivs på danska av en danska som bor i Sverige...).


Vilka matbloggar gillar du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin