lördag 29 maj 2010

Deadline för gästinlägg (och operation) närmar sig

mars 022


Drömmer du om ett långsammare liv? Har du provat köpstopp? Funderar du på ett köpstopp? Hur ser du på frivillig enkelhet? Vill du skriva om en upplevelse, bok, film, eller något annat som har fått dig att lägga om din livsstil ?

Nu börjar det närma sig, nästa vecka väntar knäopereration. Jag skadade ju mitt knä när jag åkte skidor i vintras och nu är det äntligen dags att få ett nytt korsband. Jag räknar med att vara rätt utslagen några dagar efter operationen och därför kommer bloggen att fyllas av gästinlägg. Jag har redan fått in ett par (om allt från pengars värde till inredning), men det finns utrymme för fler. Har du en egen blogg får du gärna återvinna något bra inlägg (som Göran), det går också bra med bilder, videosnuttar eller liknande!

Exempel på tidigare gästinlägg hittar du nedan:
Gästinlägg på Köpstoppsbloggen från Ivan Liljegren, cykelidag.se
Karins år med utmaningar
Något av det bästa jag har gjort!
Vi och vår syn på prylar

Hör av dig på antianki@gmail.com om du har tankar eller funderingar eller ett klart gästinlägg! Deadline är den 1/6!

1 kommentar:

  1. Hoppas allt går bra med operationen och att du snart är tillbaka. Ska bli intressant att läsa gästbloggarnas inlägg tycker jag. Jag skulle vilja testa ett litet utökat köpstopp när mitt köpstopp på böcker är slut. Men har inte bestämt mig riktigt än. :-)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin