onsdag 26 maj 2010

Återbesök på Ängavallen

maj 053

Vi har ju besökt Ängavallen tidigare och när det bjöds in till pingstbröllop i Skåne tvekade vi inte att boka övernattning där. Ängavallen har fått motta en hel del utmärkelser de senaste åren; Årets ekokrog 2008 av White Guide, Årets Medvetna Krog 2009 på RestaurangGalan, Wine Spectator Award of Excellence 2009 och Allt om Mat:s prestigefyllda Stora Matpris 2009.

maj 058

Alla grisar är glada på Ängavallen...

maj 047

På rummet väntade portvin och choklad. Vårt rum var fint, högt i tak, sköna fåtöljer och en fantastisk dusch. Receptionen stod till tjänst med både nätverkssladd (det trådlösa nätet går inte riktigt igenom de tjocka stenväggarna) och is till knät.

maj 052

Den här gången hann vi inte äta något annat än frukost på Ängavallen men den var väldigt god den med. Det fanns säkert 20 olika tesorter (KRAV certifierade el motsvarande)...

maj 054

Innan avfärd passade jag på att promenerera lite i örtagården. Vi bodde mot gårdsplanen men det finns även ett antal rum som vetter direkt mot örtagården.
Jag hoppas att jag snart kommer tillbaka!

1 kommentar:

  1. Lyckostar som fått njuta av både Ängavallen och "hemmavid". Maken och jag avnjöt en helt otrolig middag på Ängavallen när vi firade 5-årig bröllopsdag i mars. Längtar verkligen efter att få återkomma till deras ljuvliga ekomat.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin