onsdag 17 mars 2010

10 saker x 5+

I helgen var först Storebror sjuk. Sedan blev både Lillasyster och jag sjuka. Vi har med andra ord tillbringat en hel del tid inomhus vilket är perfekt ur rensningssynpunkt. Först gallrade jag i bokhyllan, sen bland alla utslitna och urvuxna vinterkläder och till sist i min egen garderob.

mars 003

Tyvärr saknade pusslen bitar annars hade vi kunnat ger bort dem. De kläder och skor som inte är för slitna åker till Myrorna. Resten kastas.

mars 001

Vintervantarna har slitits ordentligt den här vinterna. Sen är det alla par som saknar en vante. Nu åker de ut. Hoppas att våren och värmen kommer snabbt!

mars 002

Tyvärr var jag inte tillräckligt snabb med att plocka undan böckerna efter mig så hälften av ovanstående får kastas efter att ha blivit nedspydda av en sjuk Storebror.

Gallrade kokböcker

Till helgen blir det en utlottning av Den tekniske kocken!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker det är såååå svårt att göra mig av med böcker. Jag rensade ut i höstas två papperskassar med böcker men de står kvar i källaren. Kanske bra att ha tanken som etsar sig fast i skallen är svår att få bort!

  SvaraRadera
 2. Den där "Inred personligt" är en riktigt bra bok! :-)

  SvaraRadera
 3. Igår överträffade jag mej själv :)
  Fick lite hjälp av ungdomar, slängde kassvis...

  SvaraRadera
 4. Bondjäntan - ja, det är svårt att göra sig med böcker men jag tycker att det blir lättare och lättare. Jag lånar så mycket på biblioteket och har långa listor på böcker jag vill läsa så jag spara nästan bara fackböcker som jag vet säkert att jag kommer att använda.
  Fiffilura - heja dig med :-)
  Irene - ja den är bra men jag har flera andra som jag hellre läser :-) Förhoppningsvis blir någon glad över att hitta den billigt på loppis!
  Hannel - heja dig!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin